Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2013
|
67
|
12
|
Tytuł artykułu
Roboty cieplne. Piece konwekcyjno-parowe
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
zywnosc
przyrzadzanie posilkow
obrobka termiczna
piece konwekcyjno-parowe
wyposazenie zakladow gastronomicznych
roznorodnosc
zastosowanie
rozwiazania techniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
12
Opis fizyczny
s.5-7,fot.
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c05a73fa-f412-4c74-97ec-19f570e9516a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.