PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 22 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka zarodków pszenicy jako surowca wykorzystywanego w żywieniu człowieka. Cz.I. Zawartość podstawowych składników odżywczych

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Kharakteristika zarodyshejj pshenicy kak syr'jo ispol'zovannoe v pitaniju cheloveka. Ch.I. Uroven' osnovnykh pitatel'nykh komponentov
EN
Characterization of wheat as a raw material utilized in human nutrition. Part I. Level of basic nutritive components

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.172-175,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Krakowie, ul.Podchorążych 1, 30-084 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c058660f-62eb-4eda-aaf3-cebf505cb94c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.