PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |

Tytuł artykułu

Porównanie zawartości składników mineralnych (Ca, Mg, Fe, Zn i Cu) w wybranych rodzajach makaronów

Warianty tytułu

EN
Comparison of mineral elements (Ca, Mg, Fe, Zn and Cu) content in selected types of pasta

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

3

Opis fizyczny

s.536-541,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
autor
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
autor
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bfbd0a9b-f594-433d-86fa-46346a7544b0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.