PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 54 | 05 |

Tytuł artykułu

Przyspieszanie niektórych procesów technologicznych w winiarstwie a jakość wina

Warianty tytułu

EN
Acceleration of a certain technological processes in wine making in relation to wine quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
In this paper, the acceleration techniques of alcoholic fermentation and wine maturation in relation to final product quality were reviewed.
EN
W pracy dokonano przeglądu metod przyspieszania fermentacji alkoholowej oraz procesu dojrzewania win w odniesieniu do jakości gotowych produktów.

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

54

Numer

05

Opis fizyczny

s.4-6

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bf9878c5-9a2f-4ba1-8bf9-1502ac63ca3b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.