Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2014
|
68
|
11
|
Tytuł artykułu
Pora na herbatę. Herbata - rodzaje i właściwości
Autorzy
Kolanowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
napoje
herbata
popularnosc
pochodzenie produktu
historia
uzywki
teina
substancje pobudzajace
barwa
asortyment
napar herbaciany
parzenie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
11
Opis fizyczny
s.8
Twórcy
autor
Kolanowski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bf83043f-3b0c-49a9-acfd-45a7e5174049
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.