Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
1999
|
2
|
Tytuł artykułu
Możliwości wykorzystania Aureobasidium pullulans i pullulanu w biotechnologii żywności
Autorzy
Gniewosz M.
,
Sobczak E.
Warianty tytułu
EN
Utility of Aureobasidium pullulans and pullulan in food biotechnology
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
grzyby
Aureobasidium pullulans
wystepowanie
morfologia grzybow
fizjologia grzybow
pullulan
wlasciwosci chemiczne
wlasciwosci fizyczne
wykorzystanie
hodowla grzybow
czynniki hodowlane
temperatura
kwasowosc
biotechnologia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
1999
Numer
2
Opis fizyczny
s.81-93,bibliogr.
Twórcy
autor
Gniewosz M.
Katedra Biotechnologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Rakoniewicka 26/30, 02-528 Warszawa
autor
Sobczak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bf100f2b-2485-4975-8abd-dacf63b88a69
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.