Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2015
|
96
|
1
|
Tytuł artykułu
Impact of exogenous gibberellic acid on carotenoid composition in carrot cells in vitro
Autorzy
Oleszkiewicz T.
,
Kostyn A.
,
Klimek-Chodacka M.
,
Szopa J.
,
Baranski R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
conference
gibberellic acid
carotenoid
flavonoids
carrot
plant cell
plant pigment
anthocyanin
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2015
Tom
96
Numer
1
Opis fizyczny
p.130,ref.
Twórcy
autor
Oleszkiewicz T.
Institute of Plant Biology and Biotechnology, Faculty of Horticulture, University of Agriculture in Krakow, Krakow, Poland
autor
Kostyn A.
Department of Genetics, Institute of Genetics and Microbiology, Faculty of Biological Sciences, University of Wroclaw, Wroclaw, Poland
autor
Klimek-Chodacka M.
Institute of Plant Biology and Biotechnology, Faculty of Horticulture, University of Agriculture in Krakow, Krakow, Poland
autor
Szopa J.
Department of Genetic Biochemistry, Faculty of Biotechnology, University of Wroclaw, Wrocław, Poland
autor
Baranski R.
Institute of Plant Biology and Biotechnology, Faculty of Horticulture, University of Agriculture in Krakow, Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5114/bta.2015.54184
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-becae42e-ed02-406e-98df-913625667e7c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.