Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Isolation of heart healthy peptides derived from Palmaria palmata and incorporation of these peptides in bread
Autorzy
Fitzgerald C.
,
Gallagher E.
,
Tasdemir D.
,
Hayes M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
isolation
heart
human health
healthy peptide
peptide
Palmaria palmata
bread
bioactive peptide
macroalga
functional food
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.104-105,ref.
Twórcy
autor
Fitzgerald C.
Food BioSciences Department, Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland
autor
Gallagher E.
autor
Tasdemir D.
autor
Hayes M.
Bibliografia
[1] Galland-Irmouli, A.V., J. Fleurence, R. Lamghari, M. Lucon, C. Rouxel,O. Barbaroux, J.P. Bronowicki, C. Villaume, Gueant J.L., Nutritional value of proteins from edible seaweed Palmaria palmata (dulse). J. Nutr. Biochem., 1999, 10, 353–359.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-be92b759-acbf-4a1e-a5fd-53d3db49445a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.