Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
2018
|
18
|
2[62]
|
Tytuł artykułu
Struktura populacji, kondycja, masa i przyrost długości wędrownej formy stynki (Osmerus eperlanus L.) z Zatoki Pomorskiej
Autorzy
Rybczyk A.
,
Czerniejewski P.
,
Keszka S.
,
Brysiewicz A.
Warianty tytułu
EN
Population structure, condition, weight and length increments of anadromous form of european smelt (Osmerus eperlanus L.) from the Pomeranian bay
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ryby
stynka
Osmerus eperlanus
masa ciala
dlugosc ciala
kondycja zwierzat
struktura populacji
struktura wiekowa
Zatoka Pomorska
Wydawca
-
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
Rocznik
2018
Tom
18
Numer
2[62]
Opis fizyczny
s.69-83,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rybczyk A.
Zakład Sozologii Wód, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Czerniejewski P.
Zakład Gospodarki Rybackiej i Ochrony Wód, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Keszka S.
Zakład Akwakultury, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Brysiewicz A.
a.brysiewicz@itp.edu.pl
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Badawczy, Instytut Technologiczno-Przyrodniczy w Falentach, ul.Czesława 9, 71-504 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-be82bbd1-766b-499f-9c2a-57585a46d2e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.