Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Podejmowanie działalności gospodarczej. Restauracja zwykła
(
Zaleski S.
)
artykuł:
Otyłość a żywienie
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Mięso
(
Sulkowski H.
)
artykuł:
Charakterystyka restauracji zwykłej
(
Kolasa W.
)
artykuł:
Wpływ przechowywania w wodzie ziemniaków gotowanych na zawrtość kwasu L-Askorbinowego i witamin oraz wybrane cechy sensoryczne
(
Brzozowska E.
,
Papierz A.
)
artykuł:
Nowe zasady przydzielania pracownikom środków ochrony indywidualnej oraz dostarczania odzieży roboczej
(
Rumianek H.
)
artykuł:
Próba optymalizacji procesu smażenia zanurzeniowego filetów z mintaja
(
Czarniecka E.
,
Osinska E.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Koncepcja barów szybkiej obsługi typu "McDonald" (II)
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Biedrzycki K.
,
Grzesinska W.
,
Dziubinska J.
)
artykuł:
Krytyczne punkty kontroli w nadzorze sanitarnym nad zakładem żywienia zbiorowego (II)
(
Sadowska H.
)
artykuł:
Mały słownik z dziedziny żywienia zbiorowego (IX)
(
Malinowska I.
,
Czajka J.
,
Marcjanska I.
)
artykuł:
Rola kierownika (własciciela) w zakładzie gastronomicznym
(
Zalewski M.
)
artykuł:
Wyższe odszkodowania z tytulu wypadków przy pracy i chorób zawodowych
(
Rumianek H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.