Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2022
|
72
|
1
|
Tytuł artykułu
Antioxidative capacity of soyfoods and soy active compounds
Autorzy
Chitisankul W.T.
,
Shimada K.
,
TsukamotoC.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2022
Tom
72
Numer
1
Opis fizyczny
p.101-108,fig.,ref.
Twórcy
autor
Chitisankul W.T.
Nutrition and Health, Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, 50 Ngamwongwan Rd., Chatuchak, Bangkok, 10900, Thailand
autor
Shimada K.
Faculty of Health Science, Hiroshima Shudo University, 1-1-1 Ozukahigashi, Asaminami-ku, Hiroshima, 731-3195, Japan
autor
TsukamotoC.
Faculty Agriculture, Iwate University, 3-18-8 Ueda, Morioka, Iwate, 020-8550, Japan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/146562
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-be5a4f7c-d554-4e4a-925c-e1bffd7fb407
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.