PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 1 |

Tytuł artykułu

Antioxidative capacity of soyfoods and soy active compounds

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

1

Opis fizyczny

p.101-108,fig.,ref.

Twórcy

  • Nutrition and Health, Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, 50 Ngamwongwan Rd., Chatuchak, Bangkok, 10900, Thailand
autor
  • Faculty of Health Science, Hiroshima Shudo University, 1-1-1 Ozukahigashi, Asaminami-ku, Hiroshima, 731-3195, Japan
autor
  • Faculty Agriculture, Iwate University, 3-18-8 Ueda, Morioka, Iwate, 020-8550, Japan

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-be5a4f7c-d554-4e4a-925c-e1bffd7fb407
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.