Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2014
|
68
|
11
|
Tytuł artykułu
Schabowy zawsze na czasie. Wieprzowina w polskiej kuchni
Autorzy
Kloczko I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
schab
potrawy miesne
przyrzadzanie posilkow
jakosc zdrowotna
wartosc odzywcza
poltusze wieprzowe
zastosowanie kulinarne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
11
Opis fizyczny
s.12-13,rys.,tab.
Twórcy
autor
Kloczko I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bdfcd1e1-66aa-411b-8448-1f69197a0637
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.