Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2011
Tom
10
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Evaluation of the effect of pretreatment and preservation on macro- i microelements retention in flageolet (Phaseolus vulgaris L.) bean seeds
(
Slupski J.
)
artykuł:
The content of protein and of amino acids in Jerusalem artichoke tubers (Helianthus tuberosus L.) of red variety Rote Zonenkugel
(
Cieslik E.
,
Gebusia A.
,
Florkiewicz A.
,
Mickowska B.
)
artykuł:
Effect of enterocin 4231 in Slovak fermented salami Puchov after its experimental inoculation with Listeria innocua Li1
(
Laukova A.
,
Turek P.
)
artykuł:
The influence of selected hypotensive drugs on the bioavailability of minerals from buckwheat groats in vitro enzymatic digestion
(
Saliburska J.
,
Bogdanski P.
,
Chiniewicz B.
)
artykuł:
Evaluation of the mineral composition of breadstuff and frequency its consumption
(
Winiarska-Mieczan A.
,
Kwiecien M.
)
artykuł:
Reduction of water consumption in bioethanol production from triticale by recycling the stillage liquid phase
(
Gumienna M.
,
Lasik M.
,
Szambelan K.
,
Czarnecki Z.
)
artykuł:
Effect of diet composition and mixture of selected food additives on the erythrocytic system and iron metabolism in peripheral blood of male rats
(
Sadowska J.
,
Kuchlewska M.
)
artykuł:
The influence of selected prebiotics on the growth of lactic acid bacteria for bio-yoghurt production
(
Gustaw W.
,
Kordowska-Wiater M.
,
Koziol J.
)
artykuł:
Antioxidant activity of apples - an impact of maturity stage and fruit part
(
Duda-Chodak A.
,
Tarko T.
,
Tuszynski T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.