Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2019
|
26
|
3
|
Tytuł artykułu
XLIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. "Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu” Łódź, 3 - 4 lipca 2019 roku
Autorzy
Zyzelewicz D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
zywienie
technologia zywnosci
nauka o zywnosci
nauka o zywieniu
innowacje
oddzialywanie na zdrowie
Komitet Nauk o Zywnosci i Zywieniu PAN
konferencje
Lodz konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
3
Opis fizyczny
s.215-218
Twórcy
autor
Zyzelewicz D.
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bd09fa26-90b2-439e-8954-2f31f7e88c0d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.