Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
2010
|
72
|
Tytuł artykułu
Humic acid decreased hazardous of cadmium toxicity on lettuce (Lactuca sativa l.)
Autorzy
Haghighi M.
,
Kafi M.
,
Fang P.
,
Gui-Xiao L.
Warianty tytułu
PL
Kwas huminowy zmniejsza niebezpieczeństwo toksycznego działania kadmu u sałaty (Lactuca sativa l.)
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
Rocznik
2010
Tom
72
Opis fizyczny
p.49-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
Haghighi M.
Department of Horticultural Science, College of Agriculture, University of Shiraz, Iran
autor
Kafi M.
Department of Horticultural Science, University of Teheran, Karaj, Iran
autor
Fang P.
College of Natural Resources and Environmental Science, Department of Plant Nutrition, Zhejiang University, 310029, Hangzhou, China
autor
Gui-Xiao L.
College of Natural Resources and Environmental Science, Department of Plant Nutrition, Zhejiang University, 310029, Hangzhou, China
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bcf7e1c5-dfae-4b2c-a900-62f496d44f12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.