Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
2017
|
4(27)
|
Tytuł artykułu
Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniem dla współczesnego piekarnictwa
Autorzy
Kaim U.
,
Harasym J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Production of gluten-free bread – a challenge for baking industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo bezglutenowe
zywienie czlowieka
dieta
chleb bezglutenowy
technologia produkcji
zboza rzekome
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2017
Numer
4(27)
Opis fizyczny
s.41-54,bibliogr.
Twórcy
autor
Kaim U.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
Harasym J.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
College of Agricultural and Forestry Engineering, University of Valladolid, Spain
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15611/nit.2017.4.03
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bbc48d0c-31d9-4368-9f52-b0d403875cdc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.