Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
01
|
Tytuł artykułu
Zmiany w jogurcie podczas przechowywania w różnych opakowaniach
Autorzy
Zbikowski Z.
Warianty tytułu
EN
Changes in yoghurt during storage in different packaging materials
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
przetwory mleczne fermentowane
jogurt
przechowywanie
zmiany przechowalnicze
opakowania
materialy opakowaniowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
funkcje opakowan
substancje zapachowe
zawartosc tluszczu
pakowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
01
Opis fizyczny
s.16-20,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowski Z.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bb3e0a4e-7acb-4922-b5bc-922fc49400a0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.