Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2018
|
53
|
4
|
Tytuł artykułu
Niska temperatura - sposób na przedłużenie trwałości żywności
Autorzy
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
Warianty tytułu
EN
Low temperature - a way to extend the durability of food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2018
Tom
53
Numer
4
Opis fizyczny
s.12-14,bibliogr.
Twórcy
autor
Hac-Szymanczuk E.
Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa
autor
Cegielka A.
Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/8.2018.4.3
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bb02528e-83e8-49a0-8f9f-332500346d79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.