Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Relationships between carcass slaughter value and meat quality and chemical composition traits in PIC hybrid porkers
Autorzy
Rybarczyk A.
,
Szaruga R.
,
Kmiec M.
,
Jakubowska M.
,
Karamucki T.
,
Terman A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
relationship
carcass
slaughter value
meat quality
chemical composition
PIC hybrid
porker
pig
animal production
meatiness
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
p.165-168,ref.
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Department of Evaluation of Livestock Products, University of Agriculture, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Szaruga R.
Department of Evaluation of Livestock Products, University of Agriculture, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Kmiec M.
Department of Genetics and Animal Breeding, University of Agriculture, Dr Judyma 6, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Jakubowska M.
Department of Evaluation of Livestock Products, University of Agriculture, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Karamucki T.
Department of Evaluation of Livestock Products, University of Agriculture, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Terman A.
Department of Genetics and Animal Breeding, University of Agriculture, Dr Judyma 6, 71-460 Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bb00578a-b0e1-4a67-8af5-cc99d832daaf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.