Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2016
|
54
|
2
|
Tytuł artykułu
Czynniki kształtujące jakość mięsa wołowego
Autorzy
Domaradzki P.
,
Florek M.
,
Litwinczuk A.
Warianty tytułu
EN
Factors influencing the quality of beef
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
produkcja zwierzeca
bydlo
zwierzeta rzezne
chow zwierzat
mieso wolowe
jakosc
czynniki przyzyciowe
uwarunkowania genetyczne
rasy zwierzat
plec
wiek zwierzat
zywienie zwierzat
systemy zywieniowe
obrot przedubojowy
czynniki poubojowe
tusze zwierzece
obrobka poubojowa
schladzanie
pakowanie
dystrybucja
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
2
Opis fizyczny
s.160-170,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domaradzki P.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Florek M.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Litwinczuk A.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bade240f-aaa4-47d9-b24c-e0787201933e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.