Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1970
|
19
|
01
|
Tytuł artykułu
Aspekty techniczno-technologiczne procesu homogenizacji śmietanki i śmietany. Część I
Autorzy
Ciesielski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
produkcja mleczarska
smietanka
jakosc produkcji
doskonalenie jakosci
procesy technologiczne
parametry technologiczne
homogenizacja
homogenizatory
emulsje tluszczowe
tluszcz mlekowy
dyspersja tluszczu
firma Alfa Laval
firma APV Gaulin
firma APV Rannie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1970
Tom
19
Numer
01
Opis fizyczny
s.22-25,rys.,fot.,wykr.
Twórcy
autor
Ciesielski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b9e15959-9f8b-4862-b1ac-d61630af7f77
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.