Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1980
|
32
|
12
|
Tytuł artykułu
Wpływ zamrażania oraz przechowywania szynek nie puszkowanych na wybrane wyróżniki jakościowe. Część II. Wpływ przechowywania na barwę oraz zawartość azotanów i wolnych azotynów
Autorzy
Duda Z.
,
Szmanko T.
,
Smogor M.
Warianty tytułu
RU
Vlijanie zamorazhivanija i khranenija vetchiny bez banok na izbrannye kachestvennye i kolichestbennye pokazateli. Ch. II
EN
The effect of freezing and storage on some quality indexes of ham. Part II
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1980
Tom
32
Numer
12
Opis fizyczny
s.17-21,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Duda Z.
autor
Szmanko T.
autor
Smogor M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b9dfd09a-66ab-40c9-99b1-167f10c51267
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.