Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2022
Tom
72
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Effect of drying and broccoli leaves incorporation on the nutritional quality of durum wheat pasta
(
Drabinska N.
,
Nogueira M.
,
Ciska E.
,
Jelen H.
)
artykuł:
Enantioselective HS-SPME-GC-MS for authentication of natural and synthetic strawberry flavour in syrups
(
Pruchova K.
,
Gregrova A.
,
Heliskowa H.
,
Kruzik V.
,
Cizkova H.
)
artykuł:
Jamun seed: a review on bioactive constituents, nutritional value and health benefits
(
Tak Y.
,
Kaur M.
,
Jain M. C.
,
Samota M. K.
,
Meena N. K.
,
Kaur G.
,
Kumar R.
,
Sharma D.
,
Lorenzo J. M.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Effect of electrolyzed cassava starch-gelatin coating on biochemical properties and ripening of banana (Musa acuminata L.) fruits
(
Pham T. T.
,
Nguyen T. L.
,
Nguyen L. P. L.
,
Baranyai L.
,
Trinh K. S.
)
artykuł:
Effects of long-term dietary administration of kale (Brassica oleracea L. var. acephala DC) leaves on the antioxidant status and blood biochemical markers in rats
(
Papierska K.
,
Ignatowicz E.
,
Jodynis-Liebert J.
,
Kujawska M.
,
Bieganska-Marecik R.
)
artykuł:
Effect of chromium picolinate and chromium nanoparticles added to low- or high-fat diets on chromium biodistribution and the blood level of selected minerals in rats
(
Stepniowska A.
,
Juskiewicz J.
,
Tutaj K.
,
Fotschki J.
,
Fotschki R.
,
Ognik K.
)
artykuł:
Optimization of ultrasound treatment of beverage from mango and carrot with added turmeric using response surface methodology
(
Lopez-Martinez L. X.
,
Campos-Gonzalez N.
,
Zamora-Gasga V. M.
,
Dominiguez-Avila J. A.
,
Pareek S.
,
Villegas-Ochoa M. A.
,
Sayago-Ayerdi S. G.
,
Gonzalez-Aguilar G. A.
)
artykuł:
Modification in physicochemical, structural and digestive properties of potato starch during heat-moisture treatment combined with microwave pre- and post-treatment
(
Deng C.
,
Melnyk O.
,
Marenkova T.
,
Luo Y.
)
artykuł:
Characteristic and antimicrobial resistance of Bacillus cereus group isolated from food in Poland
(
Kowalska J.
,
Mackiw E.
,
Korsak D.
,
Postupolski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.