Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Ogólne wymogi sanitarno-higieniczne i techniczne niezbędne do uzyskania certyfikatu gospodarstw mleczarskich
Autorzy
Michalski M.M.
,
Michalski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
warunki sanitarno-higieniczne
warunki techniczne
certyfikaty
zaklady mleczarskie
przetwory mleczne
jakosc zdrowotna
pestycydy
zanieczyszczenia techniczne
dodatki do zywnosci
skazenie
opakowania
oznakowanie
ceny
odbiorcy
mleko swieze
mleko surowe
dezynfekcja
higiena produkcji
sluzby weterynaryjne
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
s.35-39,rys.
Twórcy
autor
Michalski M.M.
Państwowy Instytut Weterynaryjny-Państwowy Instytut Badawczy, Al.Partyzantow 57, 24-100 Puławy
autor
Michalski K.
Państwowy Instytut Weterynaryjny-Państwowy Instytut Badawczy, Al.Partyzantow 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b98a384f-9cfd-410c-9b4b-b0ed9ca7675a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.