PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2019 | 09 |

Tytuł artykułu

Jakość i wartość odżywcza mięsa gęsiego, cz. I

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

09

Opis fizyczny

s.2-5,tab.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b97edfa0-08e9-483a-95bb-1a2c0a6bf548
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.