Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2013
|
48
|
04
|
Tytuł artykułu
Zmiany oceny sensorycznej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania
Autorzy
Pukszta T.
Warianty tytułu
EN
Sensory evaluation of changes in frozen vegetables during storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa
witaminy
zrodla witamin
zamrazanie
przechowywanie
ocena sensoryczna
temperatura przechowywania
czas przechowywania
ksztalt
barwa
smakowitosc
jedrnosc
soczystosc
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
04
Opis fizyczny
s.38-41,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pukszta T.
Zespół Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b911cb99-cdaa-42de-ad4c-bd1a32eef626
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.