Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1969
|
16
|
Tytuł artykułu
Otrzymywanie skrobi termicznie zmodyfikowanej do celów hydrolizy enzymatycznej
Autorzy
Sroczynski A.
,
Boruch M.
,
Pierzgalski T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Polucheniye termicheski modifitsirovannogo krakhmala dlya znzimati`eskogo gidroliza
EN
Obtaining the thermally Modyfied starch for the enzymatic hydrolisis
DE
Anwendung thermisch modifizierten Stärke zur enzymatischen Hydrolyse
Języki publikacji
PL
Abstrakty
DE
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1969
Tom
16
Opis fizyczny
s.7-19.rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sroczynski A.
Zakład Technologii Krochmalu i Syropu, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Boruch M.
Zakład Technologii Krochmalu i Syropu, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Pierzgalski T.
Zakład Technologii Krochmalu i Syropu, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b88844a4-3632-45b9-922e-0f5094a77ac4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.