Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zielone mięśnie drobiu - wada jakościowa
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Pomianowski J. F.
)
artykuł:
Ustawa ułatwiajaca rolniczy handel detaliczny
(
Stolarski K.
,
Majewski K.
)
artykuł:
Ocena przydatności kulinarnej mięsa strusia podlaskiego
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Komputer i telefon biznesmena
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Zawartość ołowiu w tkankach zwierząt
(
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Spożycie mięsa wieprzowego a zdrowie konsumentów
(
Przybylski W.
)
artykuł:
Technologiczne aspekty przygotowania mięsa do grillowania
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Prozdrowotne aspekty grillowania
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
)
artykuł:
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
(
Gorska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.