Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2023
|
73
|
3
|
Tytuł artykułu
Physicochemical properties, antioxidant capacity, and consumer acceptability of ice cream incorporated with avocado (Persea americana Mill.) pulp
Autorzy
Moolwong J.
,
Klinthong W.
,
Chuacharoea T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2023
Tom
73
Numer
3
Opis fizyczny
p.289-296,fig.,ref.
Twórcy
autor
Moolwong J.
Faculty of Science and Technology, Suan Sunandha Rajabhat University, 1 U Thong Nok Road, Dusit, Bangkok 10300, Thailand
autor
Klinthong W.
Greenday Global Co., Ltd., 829 Moo 2 Bangpoo Industrial Estate (North), Mueang Samutprakarn, Samutprakarn 10280, Thailand
autor
Chuacharoea T.
Faculty of Science and Technology, Suan Sunandha Rajabhat University, 1 U Thong Nok Road, Dusit, Bangkok 10300, Thailand
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/170938
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b7c68c1a-5fff-4a7b-9cf2-9c809fda5ea4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.