PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 3 |

Tytuł artykułu

Modification in physicochemical, structural and digestive properties of potato starch during heat-moisture treatment combined with microwave pre- and post-treatment

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

3

Opis fizyczny

p.249-261,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • College of Food and Biological Engineering, Hezhou University, 542899, Hezhou, China
  • Food Technology Department, Sumy National Agrarian University, 40021 Sumy, Ukraine
autor
  • Food Technology Department, Sumy National Agrarian University, 40021 Sumy, Ukraine
autor
  • Food Technology Department, Sumy National Agrarian University, 40021 Sumy, Ukraine
autor
  • College of Food and Biological Engineering, Hezhou University, 542899, Hezhou, China

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b7b669fe-e252-4a7a-8f0c-4c1d8ee5d3de
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.