Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2021
|
26
|
3
|
Tytuł artykułu
Assessment of the content of chromium, nickel and cadmium amount in chocolate products with different cocoa mass content available on the Polish market
Autorzy
Deren K.
,
Bienkiewicz M.
,
Styczynska M.
,
Olejnik P.
,
Bronkowska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2021
Tom
26
Numer
3
Opis fizyczny
p.591-600,fig.,ref.
Twórcy
autor
Deren K.
Department of Human Nutrition, Wroclaw University of Environmental and Life Science, Chelmonskiego st. 37, 51-630 Wroclaw, Poland
autor
Bienkiewicz M.
Department of Human Nutrition, Wroclaw University of Environmental and Life Science, Wroclaw, Poland
autor
Styczynska M.
Department of Human Nutrition, Wroclaw University of Environmental and Life Science, Wroclaw, Poland
autor
Olejnik P.
Department of Human Nutrition, Wroclaw University of Environmental and Life Science, Wroclaw, Poland
autor
Bronkowska M.
Department of Human Nutrition, Wroclaw University of Environmental and Life Science, Wroclaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2020.25.4.2094
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b78c445f-5070-4a18-b3d6-cfdfa4f636f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.