Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2017
Tom
61
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Posiedzenie Rady Krajowej i Krajowego Zgromadzenia Delegatów SITSpoż. podsumowujące rok 2016
artykuł:
Brexit a przemysł młynarski w Polsce
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Rzepakowy jubileusz - wygrali konkurs po mistrzowsku
artykuł:
Właściwy dobór systemów transportowo-przeładunkowych zbóż nabiera coraz większego znaczenia
artykuł:
Wiatraki Południowej Holandii. Między portem a fortem (korespondencja z Holandii)
(
Wytrykus A.
)
artykuł:
Nowe chleby i starożytne pszenice
artykuł:
Rynek zbóż
(
Marciniak M.
)
artykuł:
Siła synergii
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Owies jako źródło składników odżywczych o charakterze prozdrowotnym
(
Golebiewski D.
,
Golebiewska K.
,
Fras A.
,
Boros D.
)
artykuł:
Mistrzostwa Polski w Półmaratonie Branży Paszowo-Zbożowej
(
Specjalski P.
)
artykuł:
2-dniowe światowe sympozjum dla młynarzy w Hamburgu
artykuł:
Ustawa o przeciwdziałaniu nieuczciwemu wykorzystywaniu przewagi kontraktowej w obrocie produktami rolnymi i spożywczymi
(
Kuchciak J.
)
artykuł:
Kampania żniwna 2017 z nowymi regulacjami prawnymi
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Smakowite pieczywo w „Sercu Polski”
(
Kodlubanski T.
)
artykuł:
Nowość firmy Ocrim (Włochy)
artykuł:
Kongres Europejskiego Stowarzyszenia Młynarzy (EFMA) połączony z obchodami Jubileuszu 150-lecia Niemieckiej Organizacji Młynarskiej, 18–20 maja 2017 roku - Berlin
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Informacje o działalności przedstawicieli Stowarzyszenia Młynarzy RP
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Integrowane metody ochrony produktów przechowywanych przed szkodnikami
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Outsourcing marketingu w firmie
(
Banaszak S.
)
artykuł:
Europejskie Stowarzyszenie Młynarzy
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Próba zachowania tradycji wędrówek czeladników młynarskich
artykuł:
Charakterystyka technologiczna pszennych mąk pasażowych. Cz.II. Właściwości reologiczne ciasta i jakość pieczywa
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Sobczyk M.
,
Dziki D.
,
Jonczyk K.
)
artykuł:
Bogdan Judziński odszedł od nas 10 lat temu
artykuł:
Posiedzenie Rady Sekretarzy Generalnych Europejskiego Stowarzyszenia Młynarzy (EFMA) Zurych - 30 czerwca 2017 roku
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Nowa kadencja Komisji Zarządzających Funduszy Promocji
artykuł:
Charakterystyka technologiczna surowców bezglutenowych
(
Slowik E.
)
artykuł:
Ocena wartości wypiekowej i zawartości wybranych składników prozdrowotnych w ziarnie żyta krzyca
(
Konopka I.
,
Tanska M.
,
Skrajda M.
)
artykuł:
Wartość technologiczna odmian pszenicy ozimej
(
Najewski A.
)
artykuł:
Elastyczny system mielenia pszenicy na mąkę na płaskie chlebki i mąki standardowe
(
Trounce N.
)
artykuł:
Optymalizacja procesów technologicznych dzięki zintegrowanemu serwisowi maszyn i urządzeń
(
Stec A.
)
artykuł:
Witaminy jako dodatki do pasz
(
Flachowsky G.
,
Gropp J.
)
artykuł:
Spotkanie członków Zespołu Zadaniowego ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.