Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2015
|
1
|
Tytuł artykułu
Owies - prozdrowotny składnik pieczywa
Autorzy
Achrem - Achremowicz B.
,
Kawka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
owies
produkty zbozowe
piekarnictwo
ziarno owsa
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2015
Numer
1
Opis fizyczny
s.32-35,fot.
Twórcy
autor
Achrem - Achremowicz B.
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Wydział Biologiczno - Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
Kawka A.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roslinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b7033943-894b-4c2b-96ce-8395ac2d7dfd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.