PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 1 |

Tytuł artykułu

Owies - prozdrowotny składnik pieczywa

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.32-35,fot.

Twórcy

  • Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Wydział Biologiczno - Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roslinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b7033943-894b-4c2b-96ce-8395ac2d7dfd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.