Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Apicultural Science
2018
|
62
|
1
|
Tytuł artykułu
Dioxin Analysis of Bee Pollen Pellets Collected by Apis mellifera L. in Rural Area of Turkey
Autorzy
Ozkok A.
,
Cakirogullari G.C.
,
Sorkun K.
,
Yagli H.G.
,
Alsan I.
,
Bektas B.
,
Kilic D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Apicultural Science
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
1
Opis fizyczny
p.79-88,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ozkok A.
Bee and Bee Products Research and Application Center (HARUM), Hacettepe University, Ankara, Turkey
autor
Cakirogullari G.C.
National Food Reference Laboratory, Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Ankara, Turkey
autor
Sorkun K.
Bee and Bee Products Research and Application Center (HARUM), Hacettepe University, Ankara, Turkey
Biology Department, Hacettepe University, Beytepe, Ankara, Turkey
autor
Yagli H.G.
National Food Reference Laboratory, Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Ankara, Turkey
autor
Alsan I.
National Food Reference Laboratory, Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Ankara, Turkey
autor
Bektas B.
National Food Reference Laboratory, Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Ankara, Turkey
autor
Kilic D.
National Food Reference Laboratory, Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Ankara, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/JAS-2018-0011
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b6fc1444-a954-4191-ad1d-444932b7589c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.