Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
3
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Nowości normalizacyjne w 2015 roku
(
Sczepanska K.
)
artykuł:
Analiza właściwości mechanicznych świeżych owoców wybranych odmian ogórków gruntowych i poddanych procesowi kiszenia
(
Gorzelany J.
,
Migut D.
,
Matlok N.
)
artykuł:
Complex method determination of heat conductivity and thermal diffusivity coefficients
(
Erlikhman V. N.
,
Fatykhov J. A.
,
Kopec A.
)
artykuł:
WITT Polska Sp. z o.o.: Nowa, wygodniejsza i szybsza w działaniu wersja urządzenia „LEAK-MASTER MAPMAX” do kontroli szczelności opakowań
(
Czerwinski K.
,
Rydzykowski T.
,
Michalska-Pozoga I.
)
artykuł:
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
(
Kozlowicz K.
,
Goral D.
,
Nakonieczny P.
)
artykuł:
Urządzenie do podciśnieniowego patroszenia karpi
(
Dowgiallo A.
,
Kosmowski M.
,
Diakun J.
)
artykuł:
Sposoby powoływania się na normy w dokumentach
(
Mierzejewska S.
)
artykuł:
Ocena skuteczności procesu prognozowania wskaźników wypadkowości w przetwórstwie przemysłowym z wykorzystaniem modelu Holta
(
Mianowana K.
,
Rydzak L.
,
Mianowana K.
,
Natoniewski M.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Stanisław Peroń – pożegnanie
artykuł:
Ocena jakości bułki tartej
(
Korczyk-Szabo J.
,
Mierzejewska S.
,
Bac A.
,
Zawistowska M.
)
artykuł:
Prof. dr hab. inż. Józef Flizikowski
(
Tomporowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.