PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 16 |

Tytuł artykułu

Wpływ mrożenia kriogeniczno-owiewowego na jakość mięsa i tłuszczu wieprzowego w czasie zamrażalniczego przechowywania

Warianty tytułu

EN
Effect of cryogenic-ventilation freezing on the quality of pork and fat during cold storage

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

16

Opis fizyczny

s.77-78

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b5ac36e1-d745-4137-a1f9-5aa16d7991f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.