Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2014
|
49
|
02
|
Tytuł artykułu
Żywność chłodzona niefermentowana - biologiczne metody wydłużania okresów przydatności do spożycia
Autorzy
Szosland-Falyszyn A.
,
Krolasik J.
,
Polak E.
Warianty tytułu
EN
Non - fermented refrigerated ford - biological methods extending shelf life
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc chlodzona
czynniki antymikrobiologiczne
przydatnosc do spozycia
metody biologiczne
konserwowanie zywnosci
biokonserwacja
chlodnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2014
Tom
49
Numer
02
Opis fizyczny
s.36-40,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szosland-Falyszyn A.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi
autor
Krolasik J.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi
autor
Polak E.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b5a302c4-725f-4d38-b19f-1ad828af5791
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.