PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 103 |

Tytuł artykułu

Mięso wodniste, jego znaczenie i występowanie

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Pale, soft and exudative meat – its economic role and incidence

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

103

Opis fizyczny

s.13-20,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b5983d04-0a92-4a54-8262-f41e513c2b50
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.