Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
2018
|
57[3]
|
Tytuł artykułu
Influence of transport on selected quality factors of rabbit meat
Autorzy
Skladanowska-Baryza J.
,
Ludwiczak A.
,
Sikora L.
,
Bykowska M.
,
Stanisz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ transportu na wybrane cechy jakościowe mięsa króliczego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
rabbit meat
meat quality
quality factor
stress
animal stress
pre-slaughtering stress
DFD meat
DFD defect
technological suitability
food transport
transport effect
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
Rocznik
2018
Tom
57[3]
Opis fizyczny
p.289-297,ref.
Twórcy
autor
Skladanowska-Baryza J.
Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Słoneczna 1, 62-002 Suchy Las, Zlotniki, Poland
autor
Ludwiczak A.
Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Sikora L.
Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Bykowska M.
Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Stanisz M.
Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/AAS.2018.57.3.28
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b5431b67-44b8-4c17-887a-187f2cda604c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.