Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
09
|
Tytuł artykułu
Frisa - wypiek prosty i bardzo smaczny
Autorzy
Budzynski B.
,
Melillo G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
zywnosc regionalna
chleb friso
friso zob.chleb friso
Polwysep Salento
trwalosc przechowalnicza
Wlochy
wypiek pieczywa
pracochlonnosc
technologia produkcji
receptury
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
09
Opis fizyczny
s.90,92,fot.
Twórcy
autor
Budzynski B.
autor
Melillo G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b51718e0-b58c-45f1-82ac-d24621ed1e12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.