Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2020
|
27
|
3
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie procesów fermentacyjnych do opracowania innowacyjnej metody otrzymywania octu jabłkowego o właściowościach prozdrowotnych
Autorzy
Gajewska M.
,
Bartodziejska B.
,
Szosland-Faltyn A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The use of fermentation processes to develop an innovative method of obtaining apple vinegar with health-promoting properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2020
Tom
27
Numer
3
Opis fizyczny
s.77-86,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gajewska M.
Zakład Jakości Żywności, Al. Marszałka J. Piłsudskiego 84, 92-202 Łódź
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. W. Dąbrowskiego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Bartodziejska B.
Zakład Jakości Żywności, Al. Marszałka J. Piłsudskiego 84, 92-202 Łódź
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. W. Dąbrowskiego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Szosland-Faltyn A.
Zakład Jakości Żywności, Al. Marszałka J. Piłsudskiego 84, 92-202 Łódź
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. W. Dąbrowskiego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2020/124/349
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b513bdb1-554b-459e-95ff-4e14184ba17a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.