Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2008
|
62
|
10
|
Tytuł artykułu
Akocheese innowacyjny składnik roślinny produktów typu ser
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tluszcze Akocheese
tluszcze roslinne
innowacje
dodatki do zywnosci
produkty typu ser
technologia produkcji
tluszcz mlekowy
zamienniki tluszczu
wartosc odzywcza
kwasy tluszczowe omega-3
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
10
Opis fizyczny
s.29,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4d13956-fa7c-421d-a5f9-20e993e81df7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.