PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 08 |

Tytuł artykułu

Technologiczne aspekty produkcji lodów probiotycznych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Technological aspects of probiotic ice cream manufacturing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

08

Opis fizyczny

s.8-12,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b37add3e-d392-40f1-9410-be9dbd9d71f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.