Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
08
|
Tytuł artykułu
Technologiczne aspekty produkcji lodów probiotycznych
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
Technological aspects of probiotic ice cream manufacturing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
lodziarstwo
produkcja lodow
lody
technologia produkcji
procesy technologiczne
probiotyki
przezywalnosc bakterii
kwasowosc
szok tlenowy
szok termiczny
oswiadczenia zdrowotne
mikrokapsulkowanie
zywnosc funkcjonalna
walory zdrowotne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
08
Opis fizyczny
s.8-12,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b37add3e-d392-40f1-9410-be9dbd9d71f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.