PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 89 | 08 |

Tytuł artykułu

Norowirusy w żywności - najczęstszy niebakteryjny czynnik zakażeń pokarmowych u ludzi

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Noroviruses - the most common cause nonbacterial foodborne infections in humans

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

89

Numer

08

Opis fizyczny

s.694-695,bibliogr.

Twórcy

autor
  • studentka V roku, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b35a323e-51ea-4053-abd4-7319415b1d91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.