PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 39 | 2 |

Tytuł artykułu

The effect of the production system and slaughter age on meat quality in pheasants

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

2

Opis fizyczny

p.179-192,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Yozgat Bozok University, 66900, Yozgat/Turkey
autor
  • Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ondokuz Mayıs University, 55139, Samsun/Turkey
autor
  • Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ondokuz Mayıs University, 55139, Samsun/Turkey
autor
  • Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, Ataturk University, 25240, Erzurum/Turkey

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b3509153-8308-4726-bb55-9444adf145ff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.