Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2018
|
66
|
03
|
Tytuł artykułu
Piekarzu, czy wiesz, że... w wielu piekarniach kierownicy nie wiedzą jak sprawdzić rzeczywistą wydajność pieczywa? Jak zatem rozliczają wykonaną produkcję? Skąd mają wiedzę na temat autentycznego zysku zakładu?
Autorzy
Jarosz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
piekarnie
pieczywo
jakosc pieczywa
wydajnosc pieczywa
wydajnosc produkcji
wskazniki wydajnosci produkcji
tok produkcji
metody produkcji
technologia produkcji
wilgotnosc maki
porady praktyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
03
Opis fizyczny
s.10-11,rys.,tab.
Twórcy
autor
Jarosz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b343752c-17f8-495c-ae46-4da5c0b04722
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.