Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
2003
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Zależność między mięsnością i masą tusz a udziałem w nich elementów cennych z uwzględnieniem stopnia ich otłuszczenia oraz płci tuczników
Autorzy
Karamucki T.
,
Kortz J.
,
Rybarczyk A.
,
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
Warianty tytułu
EN
A correlation between meatiness & weight of carcasses and a content of valuable cuts in them, their fatness grade and sex of fatteners inclusive
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.204-213,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Karamucki T.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Kortz J.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul. D r Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Rybarczyk A.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Gardzielewska J.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Jakubowska M.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Natalczyk-Szymkowska W.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b3326508-2fe2-4eee-a982-b3da8f536a6f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.