PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 2 |

Tytuł artykułu

Changes in beef meat colour and tenderness after different cold storage and freezing periods

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.91-94,ref.

Twórcy

  • Department of Cattle Breeding, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Animal Raw Material Evaluation and Utilization, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
  • Department of Animal Raw Material Evaluation and Utilization, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b32dda9a-50ab-4cb7-a70c-d117af24ea03
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.