Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Changes in beef meat colour and tenderness after different cold storage and freezing periods
Autorzy
Litwinczuk Z.
,
Florek M.
,
Ryszkowska-Siwko M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
colour change
beef meat
meat colour
tenderness
cold storage
freezing
cattle
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
p.91-94,ref.
Twórcy
autor
Litwinczuk Z.
Department of Cattle Breeding, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Florek M.
Department of Animal Raw Material Evaluation and Utilization, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Ryszkowska-Siwko M.
Department of Animal Raw Material Evaluation and Utilization, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b32dda9a-50ab-4cb7-a70c-d117af24ea03
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.