Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
2019
|
87
|
6
|
Tytuł artykułu
Produkty regionalne tradycyjnie wędzone wyprodukowane z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt
Autorzy
Migdal W.
,
Zajac M.
,
Walczycka M.
,
Wesierska E.
,
Tkaczewska J.
,
Kulawik P.
,
Migdal L.
Warianty tytułu
EN
Traditionally smoked regional products made from raw material obtained from native animal breeds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
zwierzeta gospodarskie
rasy rodzime
ochrona zasobow genetycznych
program BIOSTRATEG
surowce zwierzece
produkty zwierzece
produkty regionalne
produkty regionalne tradycyjnie wedzone
wedliny wolowe
wedliny wieprzowe
wedliny z jagnieciny
wedliny drobiowe
wedliny z miesa konskiego
sery owcze
sery kozie
sery krowie
ryby wedzone
jakosc
sklad chemiczny
wedzenie
dym wedzarniczy
zawartosc wielopierscieniowych weglowodorow aromatycznych
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2019
Tom
87
Numer
6
Opis fizyczny
s.3-11,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Migdal W.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Zajac M.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Walczycka M.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Wesierska E.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Tkaczewska J.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Kulawik P.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Migdal L.
Katedra Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b32635ed-65ce-47ee-9ad0-6b31c4994abe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.