Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2019
|
11
|
Tytuł artykułu
Szef kuchni a szef kuchni -restaurator to dwie różne osoby
Autorzy
Handkowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
restauratorzy
kucharze
wywiady
Kuter Michal wywiad
praca zawodowa
potrawy tradycyjne
Poznan
Restauracja A noz widelec
zarzadzanie zasobami ludzkimi
plany zawodowe
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2019
Numer
11
Opis fizyczny
s.10-13,fot.
Twórcy
autor
Handkowska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b2b01c99-ebfc-4e09-a5b8-f4848458b2b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.